Singa In Disguise: Segmen Kembara Misteri Burung Hantu

Segmen Kembara Misteri Burung Hantu

:t::t::t: بِسْمِ االلهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ :t::t::t:

My bestfriend starting to wonder followers blog ni dah berkurang. Hahahahaaaa:119: We both involve in blogging since 2009, and link blog ni dah ditukarkan ke yang lebih mature (kononnya). Padahal, :22:nak kena stalk dengan blogger-emoticon.blogspot.com Beside, it have been a year and a half kot :22:update apa-apa. So, :22:pelik lah if ada yang unfollow. It just a number anyway.:131:

Despite of dah ganti header yang kanak-kanak ribena zaman diploma tu:face60: Masih struggle and :22:menang tangan buat assignment yang bertengkek-tengkek ni.:face59: You all's kena tengok header blog ni dari zaman jahiliyah up until now.:j: I found it really funny.blogger-emoticon.blogspot.com Mungkin di sebabkan usia, jadi design yang dulunya blogger-emoticon.blogspot.comcantik kini :22:lagi.


Jadi untuk meluangkan masa yang ketara bosan menghadap assignment 'puaka':49: I found this:f: and I don't care. Nak join juga even harini last. Hahahahaaaa:119: Nampak sangat perangai last minute student tu.:face45: Tak student lah if :22:last minute an. (Jangan ikut mashab den:x:)


You alls boleh

 click banner atas ni untuk join juga. Kalau naklah. :22:ada paksaan dari sesiapa pun. Segmen berlangsung selama 7hari bermula jam 00:00 6/11/2015 until jam 00:00 13/11/2015.
Blog walking dah, facebook-ing dah, :134:gaming dah. Assignment je :22:sudah-sudah. Nerd gone for studies:90: everyone. That's me by the way.:131: Good luck untuk yang join segmen ni jugak. Adios:119:

15 comments:

  1. Akak PC pun dari segmen yang sama...selamat bersegmen adik..

    ReplyDelete
  2. Good luck.

    Psst...akak zaman belajar dulu suka buat assignment last minutes. Esok nak hantar, malam ni baru bertungkus lumus nak buat. Kalau bertingket2 assignment tu memang tak tido malam. Bad habit kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah jadi habit tulah yang payah nak buang kak. Walaupun bad habit. (Huhuhuhuuuu~)

      Delete
  3. Assalamualaikum, salam ukhuwah daripada akak.. Akak datang daripada segmen yang sama, and i'm done following u sis... =D

    ReplyDelete
  4. Assalam zie singgah sini dari segmen yang sama,done follow awak n good luck :)
    Jom singgah Blog zie -

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  5. Salam, singgah jenjalan dari segmen + follow

    http://arbainanurdin.blogspot.com/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  7. salam...blogwalking dri segmen yg sama :) done follow sis . n nice <3

    ReplyDelete

Copyright and all reserved belong to aisyahISMail