Singa In Disguise: .fb sudah down!.

.fb sudah down!.

..السلام عليكم

haha! blogger-emoticon.blogspot.com bace tajuk tu elok2! fb sudah down ok? :a2:nak bukti? ni ha.. tgk ni..

:u:example 1:
Facebook gila slow, bagaimana? -.-"
2 hours ago · ·

:u:example 2:
apekes lembap smcm nih....?
4 hours ago · ·

:u:example 3:

fb slow atau bb aku yg slow ni?? =.=*

:u:example 4:

This webpage is not available

The webpage at http://www.facebook.com/?ref=home might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Unknown error.

ok,example 3 tu adaleh aku ye.. paling lahabau ialah bila aku :99: share, dye xmo share ko tau:r: paling serunok bila jadi macam example 4 tuh..:p:

maknanye.. nak tahu ape maknanyew:120: :face39:FACEBOOK:o: sudah di zaman kejatuhannya..:j: :49:marilah kita beramai-ramai beralih ke :l:twitter ye kekawan:x::face19:
:128:

moral value: kita tak sentiasa berada di atas ye kekawan:120::face5:ada masanya kita dibawah.. adakalanya kita diatas..:131:tapi,ingatlah:v:walaupun kita diatas.. ia tak menjadikan kita lebih berkuasa daripada allah s.w.t:r::face54: probability untuk kita ke bawah tetap ada..:face38:

No comments:

Post a Comment

Copyright and all reserved belong to aisyahISMail