Singa In Disguise: SPM oh SPM

SPM oh SPM

..السلام عليكم

gha.. :22:mo ckp banyak.. just.. i'm do have a hard time right now..:face72:masa aku nak focus betul-betul pada study lah.. :p:masalah berkati-kati menimpa brain aku.. sehingga menyebabkan medulla oblongata aku berfungsi separuh normal..blogger-emoticon.blogspot.com termenung sana..:face60: termenung situ.. :face63:termenung sinun.. haish:119:

:134:apa pun.. aku tak ada banyak masa untuk dibazirkan update status twitter / fb / ms.. termasukla tumblr dan blog ni dear..:face64: so,sejujurnya aku nak mintak maaflah.. atas semua ni sebab SPM kanblogger-emoticon.blogspot.com life is give and take. leave and get. got itblogger-emoticon.blogspot.com

well,aku ade hantar surat untuk pertandingan menulis surat 1Malaysia.. fuh:119: harap aku menanglah.. :face38:sebab aku nak tahu sejauh mane tahap ke'power'an karangan aku tu.. :face46:hehe~ so,korang-korang doakan aku taublogger-emoticon.blogspot.com

:49:ok,chow dulo.. need :u:to study+study+study+study+study:133:until the end.. okblogger-emoticon.blogspot.com :131: well,10A's here I come:119::face44:

3 comments:

  1. xmaw followers nak kawan? here come ur kawan... tehee :)
    jalan2 n follow :)

    ReplyDelete
  2. semoga brjaya syg...
    SELAMAT HARI RAYA
    :)

    ReplyDelete

Copyright and all reserved belong to aisyahISMail